Ελα καί εσύ στη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου - Δωρεάν εγγραφές όλο το χρόνο! - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Ελα καί εσύ στη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου - Δωρεάν εγγραφές όλο το χρόνο!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! 🎺🎷🎶🎵 

ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ!!! 

 

Αγαπητοί μας φίλοι, Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ που στέλνετε τα παιδιά σας στη Φιλαρμονική! 

 

Στη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης λειτουργούν τμήματα δωρεάν εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής. 

 

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν την εκμάθηση κλαρινέτου, σαξοφώνου, κόρνου, τρομπέτας, τρομπονιού, τούμπας και κρουστών. 

 

Όργανο παρέχεται από τη φιλαρμονική. Υποχρέωση των μαθητών είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές η συμμετοχή στις εκδηλώσεις και υπηρεσίες τις Φιλαρμονικής (συναυλίες, λιτανείες, παρελάσεις κλπ.) 

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν καθημερινά τη Φιλαρμονική μας (στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο) απο τις 5-9 μ.μ.! 

 

Τα μαθήματα παραδίδονται απο τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής, Παναγιώτη Παναγάκο, πτυχιούχο ενοργάνωσης και διεύθυνσης μπαντας.

 

 Η Δημοτική Φιλαρμονική ιδρύθηκε το 2001 στο Δερβένι Κορινθίας, υπό τη δημαρχία του τότε Δημάρχου Ευρωστίνης, Δημητρίου Δούσκα. 

 

Τον Ιούνιο του 2016 επικεφαλής του μουσικού συνόλου ανέλαβε ο Παναγιώτης Παναγάκος, αρχιμουσικός μέχρι τότε της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ» (απο το 2004).

 

 Το μουσικό σώμα συμμετείχε έκτοτε σε συναυλίες, παρελάσεις σε εορτασμούς εθνικών επετείων, λιτανείες κλπ σε αρκετές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Ευρωστίνη, Ξυλόκαστρο, Κορινθο, Ναύπλιο, Τρίπολη, Ζευγολατιό , Αιγιο, Αιγείρα, Ακράτα, Κράθιο Ακράτας, Άρτα, Μεσολόγγι, Αιτωλικό κλπ) και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. 

 

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου στεγάζεται στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Υπάγεται στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ηλίας Κατσούλης». 

 

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ! 🎺🎷🥁🎷🎺🥁

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οπτικοακουστικό υλικό μας στο Youtube

@way2themes